O nama

University Study Consulting (USC) i School Placement Consulting (SPC) je agencija sa sedištem u Nemačkoj, specijalizovana za konsalting usluge u oblasti obrazovanja. Pružamo individualno savetovanje i traženje obrazovnih ustanova i programa koji odgovaraju ličnim željama, potrebama i mogućnostima deteta, studenta i porodice.

USC je specijalizovana za konsalting usluge srednjoškolcima i studentima koji žele da studiraju u inostranstvu. Korisnicima u Srbiji prevashodno je namenjena ponuda fakulteta i škola u Nemačkoj, ali u ponudi USC nalaze se i fakulteti i škole ostalih evropskih zemalja.

SPC je specijalizovana za pronalaženje odgovarajućih škola u inostranstvu za decu poslovnih ljudi koji se sele van zemlje zbog potreba posla. Korisnicima u Srbiji, SPC zajedno sa svojim partnerima, nudi rešenja za preseljenje širom sveta.

Naš korporativni slogan glasi "Do međunarodnog obrazovanja bez lutanja" i jasno govori o našoj poslovnoj politici.

Naš rad sa klijentima baziran je na individualnim konsultacijama, preko telefona ili Skajpa, s ciljem da se upozna učenik ili student, identifikuju njegove specifične potrebe i interesovanja, kao i dugoročni ciljevi. Pri izboru škole ili fakulteta polazimo od selekcije obrazovnih ustanova u inostranstvu koje imaju dobru reputaciju u željenoj oblasti obrazovanja. Vodimo računa i o finansijskim mogućnostima učenika/studenta i porodice. Klijenti preko nas dobijaju kompletnu informaciju o potrebnim dokumentima za upis, informacije o svim potrebnim standardnim i/ili prijemnim testovima i pomoć pri podnošenju molbe za upis. Zavisno od izabranog paketa usluga (Standardni, Napredni ili Premium), klijenti dobijaju uslugu po svojoj meri.

Posebna prednost USC i SPC je domaće poreklo osnivača i nepostojanje jezičke barijere u komunikaciji sa decom i roditeljima iz Srbije.