Preporuke korisnika

U periodu kada nam je za kratko vreme bilo potrebno prikupiti pouzdane i relevantne informacije, vezano za osnovne studije i stipendije za strane studente, obratili smo se gospođi Kseniji Popac. Informacije koje smo dobili jasno su nam pokazele mesto gde se u tom momentu nalazimo i usmerile su nas dalje u traganju i donošenju odluke. Selekcija informacija, razgovori koje je ova konsultantska kuća obavila za nas, govore o ekspeditivnosti, iskustvu i posvećenosti, te poznavanju ovog posla. Sve pohvale i preporuke.

Relja i Saška P. (Beograd)

 


 

Iskreno govoreći, nisam imao predstavu o mogućnostima besplatnog studiranja koje Nemačka nudi inostranim studentima... Najveći broj ovih programa je na engleskom jeziku što je za mene bilo izuzetno olakšavajuće. Ksenija i studiranjeunemackoj.rs su mi pomogli da sagledam ponuđene mogućnosti, da postavim ciljeve i vodili me kroz ceo proces apliciranja, što je bilo od velike pomoći s obzirom na moje slabo poznavanje nemačkog jezika. Ne gubite vreme, zgrabite ponuđene mogućnosti!

Filip V. (Beograd)

 


 

Ukoliko želite profesionalnu, a opet pristupačnu cenu usluge, onda ste na pravom mestu. Dobićete više nego što ste očekivali. Ksenija Popac koristi svoje bogato iskustvo i nesebično se posvećuje vama. Pristupačna je i direktna. Pomoćiće vam da se lakše usmerite i donesete pravu odluku. Meni konkretno je pomogla u pronalaženju posla u Nemačkoj. Uputila me je na veoma velik broj otvorenih pozicija koje su, naravno, bile usko usmerene ka mojoj specijalizaciji.

Ljubica Ž. (Beograd)

 


 

Nedavno sam odlučila da se prijavim za jednu letnju školu za učenje nemačkog jezika na univerzitetima u Bavarskoj. Kada sam počela sa prikupljanjem dokumentacije, nailazila sam na razna pitanja. Najviše je bilo onih vezanih sa CV i Motivaciono pismo, kao jedan od najbitnijih elemenata dokumentacije. Sajt University Study Consaltinga sam dobila brzom pretragom na Internetu. Shvatila sam da ih moram kontaktirati ukoliko želim da poboljšam sadržinu svoje dokumentacije. Tako je i bilo.

Gospođa Ksenija Popac mi je veoma brzo uzvratila na moj zahtev veoma pristupačnom ponudom, koja je uključivala konsultantske usluge vezane za izradu CV i Motivacionog pisma na engleskom jeziku. Dajući veoma konstruktivne predloge, gospođa Ksenija mi je pomogla da ova dva dokumenta dovedem do savršenstva.

Sada mogu da budem sigurna da je moja aplikacija potpuna i bez imalo bojazni očekujem rezultate. I sada kada neko kaže da ima problema pisanjem (posebno) Motivacionog pismo, bez razmišljanja preporučujem usluge University Study Consaltinga, jer su korisne, besprekorno profesionalne i nadahnjujuće - u najmanju ruku.

Marija K. (Bor)

 


 

Nakon dužeg vremena pretrage sajtova i odgovarajućih programa u vezi studiranja u Nemačkoj, došla sam i do University Study Consultinga. Mesto na kojem su sve moje dileme razrešene konkretnim i brzim odgovorima. Bez duge i naporne prepiske mejlova u kojima mi na kraju često i ne bi bilo jasno da li su neke stvari moguće i na koji način.

Nesebična pomoć i profesionalizam okrenut mladim ljudima je nešto što skraćuje čekanje u redu ali i ubrzava ostvarenje snova. Danas, na Internetu koji zna da bude i "džungla" informacija, ipak ne moramo da lutamo, jer uvek postoji neko koga možemo pitati za smer.

Danijela M. (Kragujevac)

 


 

Mrs. Popac is an experienced consultant who helped me prepare for the university interview. The preparation consisted of several sessions, and it was a great mix of brainstorming and talking, as well as serious practices.

From the first meeting on I was put in a real life situation, which helped me overcome being nervous. In my opinion, the best way to handle any future situations.

Felix L. (Düsseldorf)

 


 

„Prvi izbor našeg sina za studiranje prava u Beču, bila je velika greška, koju smo napravili iz neznanja, pogrešnih očekivanja, te dijelom nedovoljne i površne komunikacije sa svojim djetetom. Tada smo zapravo shvatili, da neke od najznačajnijih odluka u životu, donosimo prepuštajući se više sreći, sudbini ili nejasnoj intuiciji.

Zbunjeni i zabrinuti, razgovarali smo sa prijateljem iz Beograda, čiji je sin uspješno završavao drugu godinu studija u Engleskoj i koji nam je preporučio Kseniju i „University Study Consulting“. Od početka saradnje i prvih dugih i otvorenih razgovora putem Skypa, do finala koje je rezultiralo time da je naš sin primljen na Univerzitet u Amsterdamu, prošlo je nekoliko mjeseci intenzivne saradnje, savjetovanja analiza, preporuka, ohrabrenja i konkretne pomoći, koja je zaista nemjerljiva i koja predstavlja jedinstvo stručne, pedagoške, psihološke, prijateljske podrške mladom čovjeku u izboru životnog poziva i fakulteta, ali i jasne sugestije i preporuke roditeljima, kako bi njihova podrška bila stvarna i svrsishodna. Prema tome, iskrena zahvalnost Kseniji i „University Study Consulting“ za sve i preporuka za saradnju svima onima koji imaju nedoumice, nedovoljno informacija i žele da na najbolji način pomognu svome djetetu“.

Branko Todorović (Bijeljina)