Tim USC i SPC

Gabriela NeisesGabriela Neises

obrazovni konsultant u USC i SPC

Završila je studije Ekonomije na Univerzitetu "Paderborn". Ima višegodišnje iskustvo u radu u multinacionalnim kompanijama (Thyssen Krupp Academy E-Plus, SNT Deutschland), kao i iskustvo u radu sa obrazovnim institucijama.

U sklopu Thyssen Krupp Akademije sarađivala je sa sledećim akademskim institucijama: European School of Management and Technology (ESMT), Berlin; Harvard Business School, Boston; Schulz von Tun (Institut für Kommunikation, Hamburg), kao i Munich Leadership Group iz Minhena.

Stručnost gospođe Neises obuhvata content management, event management, selekciju kandidata i pripreme za stručno usavršavanje.

Pored maternjeg nemačkog, govori i engleski jezik.

 


 

Christiane MiddendorfChristiane Middendorf

obrazovni konsultant za umetnost u USC i SPC

Životno opredeljenje joj je slikarstvo, a ima i bogato iskustvo predavača, voditelja likovnih radionica, autora/pisca i poznavaoca obrazovnog sistema za studije likovne umetnosti.

Pored studija likovne umetnosti različitih smerova, studirala je i kreativni dizajn neformalnog slikarstva, pohađala privatne studije kod slovačke slikarke Angele Ramsauer, kao i vanredne studije "Freies Malen" kod profesora Qi Yanga.

Slikarski stil gospođe Middendorf je ekspresionistički, a za sobom ima preko 180 izložbi u različitim krajevima sveta (Nemačkoj, Austriji, Holandiji, Španiji, SAD, Kini...). Autor je knjige "Spachtel trifft Pinsel". Gostujući je predavač na više akademija likovnih umetnosti u Nemačkoj i Austriji.

Član je BIK (Bund für Internationaler Künstler - Udruženje međunarodnih umetnika), kao i BBK Westfalen e.V.

Pored maternjeg nemačkog, govori i engleski jezik.