Studiranje

University Study Consulting (USC) je agencija sa sedištem u Nemačkoj, specijalizovana za konsalting usluge srednjoškolcima i studentima koji žele da studiraju u inostranstvu.

Pružamo individualno savetovanje i traženje obrazovnih ustanova i programa koji odgovaraju ličnim željama, potrebama i mogućnostima studenta i porodice.

Slogan USC je "Studirajte tamo gde želite", a ako je željena zemlja za studiranje Nemačka, ili neka druga evropska zemlja, ponuda paketa i usluga USC je pravi izbor. Neka "Studieren in Deutschland" bude cilj koji ste ostvarili sa USC!

Delatnost USC je orijentisana ka učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima visokih škola i fakulteta iz Srbije, koji imaju želju i mogućnosti da nastave školovanje u inostranstvu, a najčešće su se već školovali u privatnim ili stranim srednjim školama i na privatnim visokim školama i fakultetima i imaju solidno znanje stranih jezika.

Ipak, ne manje bitni za USC su roditelji ili staratelji posvećeni blagostanju svoje dece, sa mogućnostima da deci pruže školovanje u inostranstvu.

 

Ponuda USC je naročito pogodna za decu i omladinu iz sledećih grupa:

  • Učenike privatnih srednjih škola, naročito onih sa nemačkim jezikom u programu
  • Studente privatnih visokih škola i fakulteta
  • Pohađaoce škola stranih jezika, naročito nemačkog
  • Učenike i studente aktivne u programima stručnog usvrašavanja, međunarodne razmene, organizacijama za mlade i slično