Usavršite nemački u Nemačkoj

Iako u Nemačkoj postoje akademske institucije gde se predavanja održavaju na engleskom jeziku, predavanja na velikom broju fakulteta su isključivo na nemačkom jeziku. Vladanje nemačkim jezikom će Vam omogućiti veći izbor studijskih programa, kao i lakše zaposlenje. Pohađajte kurs nemačkog u Dizeldorfu ili Berlinu, upoznajte ove gradove, njihove žitelje i aktivno koristite jezik koji učite.

Dizeldorf je glavni grad nemačke pokrajine Severna Rajna - Vestfalija (NRW), mnogima poznat kao "grad mode", ali možda manje poznat kao "drugi Tokio". Veliki broj japanskih kompanija je prisutan u Dizeldorfu, a Immerman Straße je pravi primer raznolikih japanskih radnji i restorana.

Berlin, svetska metropola, politički centar Nemačke, ali isto tako i omiljena turistička destinacija i centar kulture i umetnosti. Pravo mesto za savladavanje nemačkog jezika.

Kursevi za učenje i usavršavanje nemačkog jezika, sa boravkom u Nemačkoj, namenjeni su budućim studentima, onima koji žele da rade u Nemačkoj, lekarima i zdravstvenom osoblju, poslovnim ljudima. U ponudi su i sledeće opcije:

  • Radionice za nastavnike nemačkog jezika
  • Priprema i polaganje ispita DSH i DaF koji se traže prilikom upisa na nemačke fakultete
  • Goethe B1-B2 kursevi

Sertifikati i ispiti sa ovih kurseva su globalno priznati.

Kursevi se nude tokom cele godine, a tokom leta intenzivni kursevi u trajanju od 4 nedelje. Organizuje se i ekskurzije za vreme vikenda (poseta Ahenu, Briselu, Kelnu, Bonu...), razne kulturne i sportske aktivnosti, kao i druženja/zabave. Smeštaj i čekanje na aerodromu je obezbeđeno.

Sve učionice su opremljene najsavremenijom opremom, uključujući interaktivne table.

Organizator kurseva nemačkog jezika je naš partner Institut für Internationale Kommunikation iz Dizeldorfa.

VIŠE INFORMACIJA: www.iik-duesseldorf.de

Saznajte odmah ono što tražite!

Individualne konsultacije za učenike ili studente

Pitajte odmah naše obrazovne konsultante!

Iskoristite besplatan odgovor pri prvom kontaktu!!!

Više »