Vaša karijera u Nemačkoj

Za nekoliko meseci ćete diplomirati! Možda ste se već dali u potragu za poslom i tražite neki zanimljiv izazov. U idealnom slučaju Vaš budući poslodavac bi bila kompanija sa dobrom reputacijom i dugogodišnjim postojanjem na tržištu, jedna od lidera u toj oblasti.

Osim onih dobro poznatih igrača, kao što su Daimler-Benz, Deutsche Bank, Siemens, Nestle, McKinsey ili Bayer - koje druge kompanije bi mogle da budu interesantne? Ko su skriveni šampioni? Možda je mala i flekisibilna kompanija čak i bolji izbor u odnosu na velike internacionalne, hijerarhijske kompanije. Koja od ovih je bolji izbor za Vas?

I šta je, zapravo, potrebno za uspešno konkurisanje za posao? Da li je samo dovoljno poslati savršenu prijavu i CV? Koji su ključni faktori u tom procesu i kako treba da se pripremite za internu selekciju kod svake od kompanija?

Paket obuke za konkurisanje našeg partnera "Rekrytema" pomaže Vam na fleksibilan način. Počinje sa analizom Vaših osobina ličnosti, baziranih na dijagnostičkom metodu za ljudske resurse. U individualnom razgovoru dobijate Vaš profil veština i na osnovu toga stičete utisak o tome šta je bitno za buduće poslodavce.

HR stručnjaci iz konsalting kompanije "Rekrytema" razmatraju, kroz razgovor sa Vama, poslove za koje ste zainteresovani i definišu Vašu strategiju za konkurisanje. Takođe Vam pružaju pomoć pri identifikaciji potencijalnih, budućih poslodavaca, kao i pri kreiranju najoptimalnije prijave za posao. Pripremaju Vas za proces selekcije unutar kompanije i kako da se pripremite za razgovor.

Sa paketom obuke za konkurisanje za željeni posao bićete odlično pripremljeni za napredovanje ka poslu i uspešnoj karijeri.

VIŠE INFORMACIJA: www.r-hrm.com